IMG_2439

Nieuwe entree en hotel lobby

Voor de Cantharel (hotel Van der Valk Apeldoorn) verzorgen we bij tijd en wijle ontwerp en tekenwerk. Op dit moment wordt gebouwd aan een nieuwe hotel entree met een bijbehorende lobby. De uitbreiding van het restaurant is net gereed. Verder worden er hotelkamers gerestyled en uitgebreid met franse balkons en buitenzitjes aan de zijde met zicht op de naastgelegen enk. In samenwerking met Valk Design tekenden wij voor ontwerp en hebben we de vergunningen geregeld.

Het laatste nieuws

Circulair bouwen!

Circulair bouwen   Bij circulair bouwen gaat het niet over het bouwen van cirkels. Circulair bouwen wil zeggen: de toegepaste…

Lees meer >

Smart, Smarter, Smarteast!

Gewonnen!! 😁💪🥂 Wij zijn één van de twee winnaars van de prijsvraag van Stichting Pioneering. Voor Reggewoon dienden wij een structuur-plan…

Lees meer >

Nieuwe entree en hotel lobby

Voor de Cantharel (hotel Van der Valk Apeldoorn) verzorgen we bij tijd en wijle ontwerp en tekenwerk. Op dit moment…

Lees meer >

…uit een sprookje

Op een mooie kavel in het bos bij Apeldoorn wordt een ruime woning met atelierruimte gebouwd. Vanuit de woning heb…

Lees meer >

Samen bouwen in het Zenderink

Wonen in het groen aan de rand van Wierden Aan de noordkant van Wierden ligt de wijk ‘het Zenderink’. Rust,…

Lees meer >